2283041921 Κέχρος, Τήνος palamaris.a@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ
Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Κουφώματα | Τήνος


Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ ιδρύθηκε το 1999 από τους Αλέξανδρο & Μιχάλη Παλαμάρη με έδρα στον Κέχρο της Τήνου και δραστηριοποιείται σε παντός είδους κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου με εξειδίκευση στα κουφώματα αλουμινίου, ξύλου και PVC.

Πρόκειται για μια κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών προσφέροντας άριστη ποιότητα και υψηλή αντοχή σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

Διακρινόμαστε για την εμπειρία, την καινοτομία και την επιδεξιότητά μας στο να προσφέρουμε λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας, εξυπηρετώντας κατοικίες, καταστήματα και ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Τήνο. 

 


 

Εμπειρία & εξειδίκευση

Η γκάμα των προϊόντων μας είναι ευρεία και ποικίλη συμπεριλαμβάνοντας συστήματα κουφωμάτων, ρολά, σίτες, κάγκελα, πόρτες ασφαλείας, γκαραζόπορτες, πέργκολες, γυάλινες κατασκευές και κάθε είδους ειδική κατασκευή αλουμινίου και σιδήρου στα μέτρα και τις ανάγκες του χώρου σας.

Επενδύουμε συνεχώς σε καινοτόμες τεχνικές και υλικά για να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις και προδιαγραφές.

Με κάθε σας κάλεσμα, πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, αξιολόγηση των κατασκευαστικών αναγκών σας και σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς έργου.

Στόχος μας είναι η δημιουργία και η διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιων συνεργασιών με τους πελάτες μας με άμεση εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές.

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.